22 Mart 2013 Cuma

0

Outfit Post # 16 It Was Raining, Girl!

Both in Turkish& English:)

Hello all,

I want to share one of my recent look with you. I am a bit wet because of the sudden rain, you can see it on my boots:) One of the thing that we should consider is to take our umbrellas all the time! Especially, during the spring period. 

So, here is my outfit. I like wearing leggings&tunics together. Additionally in this look , I've worn a cardigan; since the weather was cold. The outfit was so sporty, thus I have used the power & sparkle of gold! Now, tell me, do you like my look? Loves:)


Havaların kararsız seyrettiği günlerde seçilen bir kombinle karşınızdayım! Botlarımın ıslanan uçları, fönlü saçlarımın kıvırcıklaşması ne demek istediğimin ispatı:) Siz siz olun, Mart'a, bahara, yalancı güneşe filan aldanmayın. Kat kat giyinmeye devam edin, çantanızdan/ yanınızdan şemsiyenizi eksik etmeyin:) Anne öğüdümü de verdikten sonra gönül rahatlığıyla kıyafet detaylarına geçebilirim!

Bu sezon taytlara, dolayısıyla da tuniklere de takılıp kaldığımı önceden de söylemiştim. Aşağıda gördüğünüz haller de buna bir kez daha işaret ediyor:) Kendimi garantiye almak amacıyla tuniğin üstüne aynı boyda ve renkte bir hırka ekledim. Ekru-siyah ikilisine bayılan birisi olarak aksesuarlarımı da yine bu ikiliyle uyumlu olduğunu düşündüğüm gold'la ışıldattım:)




Hırka/ Cardigan: H&M
Tayt/ Leggings: Slalom Butik/ Karum (Local shop)
Tunik/ Tunic: Mango
Botlar/ Boots: Flo
Bileklik&Saat/ Bracelet&Watch: Opia/ Primark
Yüzük/ Ring: Nayad Bal
Oje/ Nail Polish: Essie Instant Hot

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top