28 Mart 2012 Çarşamba

0

2012 Yazında Ayaklarda Neon Renkler ve PVC Olacak !




Jennifer Lopez 'in katıldığı bir TV programında uyguladığı neon eşleştirmeler sonrası özellikle neon renkli ayakkabıları konu etmek istedim.

Jennifer Lopez 'in neon sarısı Michael Kors elbisenin altına yine neon pembesi bir Casadei seçmesi yapılacak en doğru seçim olmuş. Neon elbise akımını bizde uygulayan ise öncelikle Siren Ertan Çarmıklı, Esra Oflaz Güvenkaya ve Serra Tokar oldular. Siren Ertan Çarmıklı 'nın ve Serra Tokar 'ın elbiseleri Jennifer Lopez 'in Michael Kors 'un neon pembesi olanı.

Bu sezon ayaklarımızda bolca neon renkli ve PVC malzemeli ayakkabılar olacak ! Öncelikle hangi markaların hangi renkleri ele aldığına bakalım ;



Casadei. Jennifer Lopez 'in ayağında pembe olanını görüyorsunuz. Jimmy Choo gibi yeni sezonda bizlere birçok seçenek sunmuş. Casadei 'ye özgü metal topukların zarafeti hayranlık verici. Benim seçimim mutlaka Casadei olurdu.




Jimmy Choo. Bu serinin güzelliklerinden turuncu olanını en son Aslı Şen 'de görmüştük. Pembe renkli olanını ise başka bir kıyafetiyle yine en doğru şekilde kullanmış. Pantalon paçalarının uzunluğunu sevmedim orası ayrı.

Jimmy Choo sadece ayakkabılarda değil clutchlarda da bu sezon bolcana neon kullandı. Bunu da ayrıca belirtmekte fayda var.



Brian Atwood.




Giuseppe Zanotti. Genellikle 3 neon rengi bir arada kullandı. Bunun en iyi örneğini geçtiğimiz günlerde Cadı Kazanımın konuklarından Asmae Azizi 'nin Giuseppe Zanotti ayakkabılarında görmüştük.



Manolo Blahnik.



Nicholas Kirkwood.



Jil Sander 'ın metalik renkler arasına serpiştirdiği neon bileşimi hayranlık uyandırıcı. Üstelik müthiş zarifler.



Reed Krakoff.




Christian Louboutin Neon Pigalle. Bu model en son Victoria Beckham 'ın Paris Match dergisinin editoryelinde görüldü.

Christian Louboutin 'in hem neon hem de PVC kullandığı Bis Un Bout modeliyle yumuşak bir şekilde PVC ayakkabı dosyasına geçiyoruz.

Bis Un Bout modelini ilk gördüğümde ne yalan söyleyim beğenmemiştim. Ama işte bazı ayakkabıların beğenilmesi için ya güzel bir ayakta ya da güzel bir elbiseyle eşleştirilmesi gerekiyor.




Tıpkı Alicia Keys ve Rihanna 'nın ayaklarını süsleyen Bis Un Bout gibi. Ama tabi siz siz olun bu model ayakkbıda sakın Alicia Keys 'in düştüğü hataya düşüpte kırmızı bir oje sürmeyin.



Rihanna oje sürmüşmü göremedim ama bu ayakkabı Brooklyn Decker 'ın giydiği gibi ojesiz giyilmeli. Burun kısmı dar olduğu için dışarda kalan parmaklar göze batmamalı.






Şahsen ayakkabıda pvc hiç sevmem ama bu modelde çok hoş duruyorlar. Üstelik trend açısından en uygun parça. Çünkü pvc ile neon gibi 2 ana özellik bir arada kullanılmış.



Christian Louboutin 'in bir diğer pvc malzemeli modeli ise minik kırmızı fiyonklular.

Gözüme çarpan diğer pvc'li yeni sezon ayakkabılar ise ;



Bottega Veneta.



Charlotte Olympia 'dan Schell ve Siren serisi.



Dries van Noten



Thierry Mugler.



ve Roger Vivier.




Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top