26 Mart 2012 Pazartesi

0

DERİN MERMERCİ 'nin HERMES HIMALAYAN 'ı !




Derin Mermerci 'nin Cem Uzan 'dan ayrılıp da İstanbul 'da kalmasına sadistçe sevinenlerdenim. Bu sayede birbirinden güzel kombinlerini daha sık görür olduk. Geçtiğimiz günlerde yakın dostu Hakan Yıldırım ile buluşmasıyla bendenize nefis bir moda ziyafeti sundu.



Kırmızı ceketi çok yakışmış. Son günlerde sıkça aynı şeyi uyguluyor. Jeanin paçalarını botun içine sokuyor. Başkasında beğenemeyeceğim ve hemen cadı kazanıma atacağım unsur sözkonusu Derin Mermerci olunca tuhaf bir şekilde hoşuma bile gidiyor. Çok güzel nefis bir spor şıklık içinde. Saçlarının sarılığı çok yakışıyor. Sade makyajıyla her zamanki güzelliğinde.

Ve tüm bunları dedikten sonra geliyorum o elinde gördüğüm nefis parçaya. Yani Hermes Himalayan Birkin çantaya.



Bu model ilk olarak Victoria Beckham sayesinde tanındı ve Hermes meraklılarının fetiş objesi oldu. Tokalarda kullanılan 3 karatlık pırlantalarla değeri tam tamına 144 bin Euro. Pırlantalı Hermes 'lerden sadece 3 adet satıldı. Diğer kahve ve siyah renklerindeki Hermes 'ler Lübnanlı şarkıcı Haifa Wehbe 'ye gitti.



Derin Mermerci 'nin kullandığı gümüş tokalı model ise 80 bin $ civarında. Türkiye de pırlantalı model olmasa da Himalayan kullananlar Ender Mermerci, Derin Mermerci ve Bahar Şer . Senede sadece 10 adet üretilen bu lüksünde lüksü parçaya sahip olmak için sadece paranızın değil Hermes 'in üst düzey isimleriyle de aranızın haşır neşir olması gerekir. Ne mutlu Türk'üm diyeneeee :)




Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top