22 Mart 2012 Perşembe

0

BEYMEN DAVETİNDE KİMLER NELER GİYMİŞ ?

Beymen yeni sezonda satışa sunduğu markalardan oluşan mini bir trunk show düzenledi. Davetlilerin çoğu görmekten hoşlandığımız ve ne giydiklerini merak ettiğimiz isimlerden oluşuyor.




İlk olarak Aslı Şen ile başlamak istiyorum. İki ayrı davete katıldığı için ikisinden de çekilmiş fotoğrafı koyuyorum. Aslı Şen 'in ciddi kilo verdiğini sizin yorumlarınızla farkettim. Eski fotoğraflarına baktığımda aradaki farkı daha net gördüm. Tüm kilo veren kadınları seviyorum. Darısı benim başıma :)

Öncelikle Lanvin tüvit eteğine bayıldım. Sezonda en beğendiğim parçalardan biri bu etek. Çok da yakışmış. Üstüne beyaz gömlek giyerek doğru bir seçim yapmış. Ayakkabılar Jimmy Choo 'nun neon serisinden olmalı. Leopar desen çantası ise Dolce&Gabbana. Saçlarını toplamış ve sanırım balyajla iyice açmış. Bu sefer makyajını da çok sevdim. Birtek bu kombine leopar deseni yakıştıramadım ama fazlada gözüme batmıyor açıkçası.




Artık resimlerimiz kaliteleştiği için en ufak detayları bile es geçemiyoruz. Mesela ayağına yaptırdığı 'Gracias Creator' (Teşekkürler Yaratıcı/Yaradan) dövmesini net olarak görebiliyoruz. Üstelik G harfinde bir sorun olduğunu anlayacak kadar :) Dövme işiyle pek aram yoktur ama özellikle ayağa yapılan dövmeler çok hoşuma gidiyor. Acaba yenimi yaptırdı diye eski fotolarına bakayım dedim ama farkettim ki Aslı Şen 'in ayakları ya uzun paça pantalonlarla ya da eteklerle kapalı. O yüzden eskimi yenimi bilemiyorum. Sanki bir önemi var da laf olsun torba dolsun işte :)




Gül Saygı ve Elif Gönlüm ayrılmaz bir ikili. İkiside güzellik ve şıklık anlamında birbirlerine çok yakışıyorlar :) Üstelik bu sefer renk olarakta çok uyumlular.





Gül Saygı 'nın Elie Tahari 'nin 2012 Resort koleksiyonundan seçtiği eteğe bayıldım. Ön yırtmacın derinliğini ustalıkla taşımış. Yırtmaç içinden görünen farklı renk eteğe bambaşka bir güzellik katmış. İşli siyah trikosu Gerard Darel, ayakkabılar Sergo Rossi, çanta Prada. Makyajının tonları ve saçlarının güzelliğiyle nefis bir şıklık içinde.

Aynı şekilde Elif Gönlüm de harika görünüyor. Değişik kesim ceketi Closh mağazasından. Barbara Bui pantalonu, beyaz bluzu ve pantalonunu aynı tonlarda Hermes çanta ve Bottega Veneta bootielerle eşleştirmiş. Nasıl da dinamik ve buram buram bahar esintili bir kombin. Saçları ve makyajı her zamanki gibi kusursuz.




Didem Antebi de rengarenk seçimleriyle baharı kucaklamış. Celine gömleği, Hudson jeani, Celine çantası ve Christian Louboutin ayakkabılarıyla cıvıl cıvıl şahane bir şıklık yaratmış.



Begüm Şen beyazlar içinde. Brunello Cucinelli takımın en güzel detayı kolları minik pullarla bezeli merserize kollu blazer'ı. Christian Dior çantası zaten uzun zamandır merceğimiz altında. Yorumda yazdım ama birde burda meraklıları için not düşmekte fayda var. Bu çantayı almak isteyenleri doğruca İstinye Park Dior mağazasına gitmelerini tavsiye ediyorum benden söylemesi :)



İpek Varol 'un deri ceketi davetliler içinde en beğendiğim parça oldu. 3 farklı rengin bir arada güzelliği, derinin kalitesi ve parçaların birbirine minik metal tokalarla iliştirilmesine bayıldım. Ceketin markası Gil Santucci. Nişantaşı Discrete mağazasında satılıyor ve ne yazık ki sadece 1 adet getirilmiş ve o bir adetin nerede olduğuda ortada :) Hazır söz Discrete 'den açılmışken yaz sezonuna mutlaka bakınmalısınız nefis kıyafetler getirilmiş.



Bu kadar renk cümbüşünden geçelim koyu renklere. Eda Kosif 'in Kosifler düğünündeki makyaj ve kıyafetinden sonra kendisini bu kadar şık ve güzel görmek çok hoşuma gitti. Biliyorsunuz siyah renkle aram hiç yoktur ama Eda Kosif 'te siyah renk bir başka güzel duruyor.Saçları çok hoş, makyajı çok güzel. Omuzlarda cut-out uygulanmış bluzu, siyah pantalonu, zincirli kemeri, Hermes çantası ve bakır tonlarındaki ayakkabılarla şahane görünüyor.



Fatoş Sarıgül de lacivert seçenlerden. Givenchy elbisesi çok yakışmış. Ama benim gözüm Hermes 'in daha çok yeni piyasaya sürdüğü Birkin Club modeli çantasında. Christian Louboutin ayakkabıları ve Van Cleef&Arpels küpe ve bilezikleriyle buram buram lüks içinde :)



Son olarak Murat Türkili 'ye de yer vermek istiyorum. Tarzını çok beğendiğim biridir. Baştan aşağı beyazlar içinde çok şık görünüyor. Gömleğini hafifçe pantalondan çıkarmasıyla da David Beckham 'ın başlattığı gömleğin birazı içerde birazı dışarda akımını takip ettiğini söyleyebilirim.


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top