23 Mart 2012 Cuma

0

37 - GÜNÜN ŞIKI : Feryal Gülman

 


Bugün 2 adet günün şıkı var :)

Feryal Gülman 'ı uzun zamandır günün şıkı yapmıyordum. Eski postlarıma baktığımda en son kırmızı Prabal Gurung elbisesiyle yapmışım ki zaten o elbisede benim için Feryal Gülman 'ın 2011 senesi içinde en şık kıyafetiydi. Bugün ise şu ana kadar benim için 2012 'nin en şık Feryal Gülman 'ınını görüyorsunuz.



Elbisesi nefis güzellikte bir Peter Pilotto. 2012 Spring koleksiyonu birçok ünlü tarafından seçildi ve giyildi ama şu ana kadar koleksiyondan en ikonik şıklığı Miranda Kerr sergiledi.

Elbisenin kesimi ve renkleri Feryal Gülman 'a çok yakışmış. Ama benim hoşuma giden genelde sade tarzla giyilen Peter Pilotto elbiselere kattığı lüks hava. Demek ki pekala olabiliyormuş. Sallantılı pırlanta küpesi ve bilezikleri elbiseyle uyum içinde. Ayakkabı seçiminde kolaya kaçmaması hoşuma gitti. YSL stilettoları ve su yeşili rengindeki croco Nancy Gonzalez portföyü ile harika bir eşleştirme yapmış.

Saçları hafifçe toplamış ve makyajı bu sefer olmuş. Sanki bizlerin dediklerini dikkate almış gibi göz makyajını minimuma indirip açık tonlarda far kullanarak yüz hatlarını daha belirginleştirmiş.

Bakalım 2012 senesi içinde en beğendiğim şıklığı bu mu kalacak ?!


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top