29 Ocak 2013 Salı

0

Bitenler-8 Aralık-Ocak


2 ayda toplam 35 ürün bitirmişim.Bitenler her zamanki gibi çoğunlukla cilt bakımı ve cilt temizleme ürünleri.Makyaj malzemesi olarak.1 adet pure beauty bb krem var.Bir kaç tanede eski makyaj malzemesini atıyorum.Hepsini teker yazmayacağım.Bazılarının blogda yazısı var.Merak ettikleriniz olursa ayrıca bilgi verebilirim.Yakından fotoğraflar aşağıda.




Bir sürü makyaj temizleme pamuğu.Bunları deli gibi kullanıyorum.Son Gratis indiriminde stokladım.



Flormar oje kurutucuyu sevmedim.Kapağı hemen kırıldı.Bir daha almam.



Meşhur Bioderma Sensibio solüsyon.Göz makyajımı bununla çıkarıyorum.İkinci şişe de bitmek üzere.Tekrar alınıcak.Parmex aseton sıradan bir aseton.The Body Shop Banana şampuan kokusu şahane ama saçı iyi temizlemiyor gibi geldi.Bir daha almam.


Yüz temizleme ürünleri en çok tükettiklerimden.Elimde bir sürü yedek var.


Acnecinamide makyaj temizleme sütünü seviyorum.Bu biten ikinci.Elimdeki ürünler bitince tekrar alabilirim.Diadermine peelingi seviyorum.Elimdekiler bitince yine alabilirim.Benri'nin hindistancevizli el kremini hiç sevmedim.Avon top allık hiç sevmedim çok zaman önce alınmıştı çöpe gidiyor.


Watsons Green Tea peelingi sevmedim.Zor bitirdim.Seba Med göz kremi uzun zamandır benimleydi az bişey kalmış sanırım çöp olmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top