29 Ocak 2013 Salı

0

Trend: Dolgu Topuk Sneakers

    Bugünkü postumu ibretlik olsun diye hazırlıyorum. Neden mi? Siz siz olun moda konusunda büyük konuşmayın demek için tabi ki:) Çünkü şu anda bahsettiğim trende ilk olarak " O ne yaa? Topuklu spor ayakkabı mı olurmuş?" deyip, şu anda ölüp bitmekteyim. Neden bahsediyorum tabi ki; dolgu topuk sneakerslardan. Bu ayakkabılar bana göre modanın en büyük keşiflerinden biri. Hem topuklu, hem spor hem de rahat:) Şimdi bu güzelliklere hayran olmayalım da ne olalım dimi? Bu trendi sevenler çok seviyor sevmeyenler de nefret boyutunda. Ancak son zamanlarda görüyorum ki sneakerslara bayılanların sayısı her geçen gün artıyor. Bu ayakkabıların öncüsü İsabel Marant diyebiliriz. Zaten ünlüler de İsabel Marantları ayaklarından düşürmüyorlar. Ancak birçok marka artık bu wedge sneakersları üretiyor. Biz Türkiye' de Zara, Stradivarius, Topshop, Bambi, H&M, Nine West, Pull and Beer, Aldo ve River İsland gibi daha birçok markada bulabiliriz. Şahsen ben bir adet siyahlarından edindim ve ayaklarımdan düşürmüyorum. Onlar benim bebeklerim oldular:)



    Ünlüler de benim gibi düşünüyor olsalar gerek ki, ayaklarından sneakersları düşürmüyorlar. Ünlülerin en çok tercih ettikleri marka ise İsabel Marant. Bu ayakkabının renklisini almaya ben cesaret edememiştim ama Miranda Kerr'in kırmızı İsabel Marantları o kadar güzel ki:) Deri skinny ile de harika olmuş.Bir de Gisele' in siyah beyaz sneakerslarını beğendim. Bakın ünlüler sneakersları nasıl giymişler?





    Sokak modası da sneakerslarla dolup taşıyor. Sneakerslar taytlarla, skinny pantolonlarla, eteklerle ve elbiselerle.. kısacası herşeyle kombinlenebiliyor. Ama ben en çok tayt ve skinny pantolonlarla yapılan lookları beğeniyor ve tercih ediyorum. Bu ayakkabılar yapısı gereği ayakta biraz hacimli görünüyor. O yüzden üstü dar tutmakta fayda görüyorum. İyi hoş da bu ayakkabılar nasıl giyilir diyenler için de ilham olur diye sokak modasından görüntülere yer verdim. Bakalım sokaklarda sneakerslar nasıl giyilmiş.




    Kaynak: nytimes,stylebistro,fabsugar,fashiontag
 
   Gördüğünüz gibi sneakers modası sokaklarda ve ünlülerin dünyasında hız kesmeden devam ediyor. 10 yıl sonra tanrım biz bu ayakkabıları nasıl giymişiz der miyiz bilmiyorum ama ben bu trende bayılıyorum. Size de en acilinden bir adet sneakers edinmenizi öneriyorum.:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top