29 Ocak 2013 Salı

0

Mood Set | I work out!

I swim every wednesday and I am going to start yoga classes in February! For spring my plan is taking horse riding classes! I am not growing anymore I am getting age and I won't except everything from anti-ageing lotions
If you are still thinking about starting next week, just do that and start today! Or if you don't like workout, find a sport that you like! Join trial classes, be a member of a club for 1 month! Take your time but find the one that you like! Don't postpone it!
What is your favorite sport or one that you would like to do! Share with me! I will ask next week!
Çarşamba günleri yüzüyorum, iki haftadır gidemediğim için eksikliğini hissetsem de bu hafta havuza dönüş yaptığım için pek sevinçliyim. Şubat ayına da yogaya başlayarak giriş yapmayı planlıyorum, havalar ısınınca da planım binicilik derslerine başlamak:) Yaş ilerledikçe telaşa düşmüş spora kendimi adamaya karar vermiş olabilirim, ee her şeyi anti-aging kremlere filan bırakacak değilim:) 
Eğer hala spor yapmak eziyet gibi geliyorsa sevdiğiniz bir tane spor dalı bulun ya da haftaya spor yapmaya başlamaya karar verip bir türlü adım atamıyorsanız bugün o gün olsun!(Kim demiş yeni bir şeylere pazartesi başlanır diye?) En sevdiğiniz sporu bulana kadar kendinize zaman tanınıyın! Spor salonuna deneme amaçlı 1 aylık başlayın ya da yogaya gitmeyi düşünüyorsanız deneme derslerine katılın! Bilmediğiniz bir spor dalını merak ediyorsanız derslere başlayın! Ama daha fazla ertelemeyin!
Sevdiğiniz sporları ya da başlamaya düşündüklerinizi paylaşmayı da unutmayın!:) Hatta belki buraya yazarsanız kendinizi sorumlu hissedersiniz! Haftaya tekrar soracağım ona göre:) 
 Twitter ♥ Facebook  Pinterest 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top