1 Mart 2012 Perşembe

0

Feryal Gülman 'la 1 Hafta !

Feryal Gülman 'ı tek tek konu etmektense son 1 hafta içinde giydiği tüm kıyafetleri bir post altına toplayım istedim. Kıyafetlerinin birçok ünlü tarafından giyilmiş olması da karşılaştırma yapma açısından epey keyifli.




İlk olarak geçen hafta giydiği sarı The Row ceketinden başlıyorum. Bu sarı kabanı daha önce Jennifer Lopez 'in üstünde görmüştük. Feryal Gülman 'ın içine giydiği siyah bluzu çok beğendim. İnce pencereyle ceketin uyumu çok güzel. Ama Jennifer Lopez 'in uygulayışını görmek Feryal Gülman için iyi olmadı. Çünkü beyaz Milly pantalonu, Valentino leopar clutchı ve Charlotte Olympia ayakkabılarla The Row kabana mis gibi oksijen dolu hava enjekte etmiş :)




Ardından Prabal Gurung 'dan çok şık bir kokteyl elbiseye geçiyoruz. Bu Prabal Gurung elbiseyi Hollywood 'un genç yıldızlarından Shailene Woodley da giymişti. Elbisenin kesimini ve renk dağılımını Feryal Gülman 'a daha çok yakıştırdım. Daha iyi taşımış. Shailene 'in bir türlü tarzını yakalayamaması ise ayrı bir post yapılacak kadar dikkat çekici bir unsur.




Geçiyoruz Lanvin 'den yaka kesimini çok beğendiğim kırmızı elbiseye. Aynı elbiseyi Feryal Gülman 'dan çok daha genç 2 isim giydi. Biri Mila Kunis diğeri ise model Kate Upton. Mila Kunis 'e elbise genel olarak yakışmış ama ortaya fazlasıyla düz bir görüntü çıkarmış. Elbisenin aşağı inişi çok düz ve alt bacak uzunluğu etek boyunu kaldıramamış. Kate Upton da ise göğüs çatalının görünmesini sevmedim. Dekolteyi kontrol edememiş havası bariz ortada. Feryal Gülman ise bu elbisede tartışmasız en iyisi derim. Herşeyden önce kıvrımları elbiseyi nefis doldurmuş. Taşıyışı ustaca. Makyajı ve aksesuarlarıyla enfes bir şıklık içinde.



Ve geçiyoruz bir diğer kırmızı elbiseye. Bu sefer markamız Antonio Berardi. Düz, sade, alalede denilecek elbise sadece değişik omuz detayıyla ben farklıyım demeyi başarmış. Elbise Feryal Gülman 'ın bedenine kalıp gibi oturmuş hiçbir potluk göremiyorum. Aynı tonlardaki süet Casadei ayakkbılarla çok hoş görünüyor ama hala favorim bir önceki Lanvin elbise :)



Ve geçtiğimiz hafta katıldığı bir davete bu sefer gök mavisi bir Chanel seçmiş. Takılarıda artık net görüyoruz :) Hepsi Chanel. Hala aklım Lanvin elbisede olduğu için doğrusu bu kıyafeti beni fazla etkilemedi. Bilindik bir Feryal Gülman ve Chanel eşleşmesi. Belkide gözümü elindeki pembe croco Kwanpen kamaştırdığı için elbiseye odaklanamıyorum :) Şu Kwanpen 'i birgün tek başına konu etmeliyim. O kadar güzel parçalar varki mağazaya girdiğinizde kendinizi kaybedebilirsiniz. Ya da sizlerin ruh sağlığını düşünüp de konu etmesem dahamı iyi acaba :) Ayakkabıları Prada.

Bu sefer kişileri karşılaştırmaktansa sadece Feryal Gülman 'ı ele alalım ve sizlere en çok hangi kıyafetini beğendiniz diye sorayım. Sanırım benim cevabım fazlasıyla belli :)





Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top