21 Mayıs 2012 Pazartesi

0

2012 CANNES FİLM FESTİVALİ - Vol.3

Zoraki bir Bodrum kaçışı sonrası şöyle 3-4 günlüğüne kısa bir tatil yapayım dedim. Sadece ben ve keyfimle, kocanın ve çocuğun evde bırakıldığı, soluklanma adına denizin ve güneşin olduğu bir yerdeyim. Biraz evvel denizden çıktım ve plajın ortasında yine sizlerleyim. Hayır zaten bana bu kadarcık bir kaçışı bile çok görüyorsunuz. Haftasonu nerde yeni post nerde yeni Cannes eleştirileri diye diye başımın etini yediniz :) Sakın çemkiren maillerinize kızdığımı sanmayın aksine çok hoşuma gidiyor. Hiç sizi kırarmıyım. Hemencecik kaçırdığım günlerde dahil şöyle geniş bir post yapayım dedim.

Sizi bilemem ama bu sene her zaman Cannes 'da duyduğum heyecanı duyamıyorum. Belki de gerçek yıldızların çok nadir olmasından belki de kıyafetlerin fazla nefesimi kesmemesinden. Birşeyler hala eksik. İyi ki Diane Kruger varmış. O da olmasaymış moda anlamında daha da yerlerde sürünecekmiş. Şu ana kadar en beğendiğim hala ilk günkü Dolce&Gabbana elbisesiyle Eva Herzigova. İkinci Giambattista Valli elbisesiyle yine ilk günkü Diane Kruger. Diğer şıklarımın kim olduğunu bu post altında bulacaksınız. Birbirinin kopyası kuyruklu ve tüylü elbiselerden kusmama az kaldı. Hakkaten bu işin mokunu çıkardılar. Gösterişli şıklık yaratılacak diye abuk sabuk kıyafetler dolanıyor ortada.



Naomi Watts 'ı çok beğendim. Üstündeki bir Marchesa. Elbisenin son derece şatafatlı bir görünümü olsa da Naomi Watts 'ın doğal ve duru güzelliğiyle öylesine güzel örtüşen bir seçenek olmuş ki kusur arıyorum arıyorum ama bulamıyorum. Resimler yüksek kalite. Lütfen resmi tıklayın ve büyütün. Büyütün ki elbisenin tüy detaylarının kalitesini iyice görün. Müthiş bir el emeği var bu elbisede. Hele o Chopard gerdanlığın güzelliği ve elbiseyle şairene uyumuna ne demeli ? Muhteşem !! Romantik topuz modeli ve sade makyajıyla Naomi Watts en iyilerim arasına girmiştir.




Jessica Chastain Cannes 'ın süpriz şıklarından. İsmi moda anlamında henüz dünya standartlarında değil. Ama bu gidişle olmaması işten bile değil. Gucci Premiere imzalı elbisenin rengi tenine çok yakışmış. Hele o saç modeline bayıldım. Kusursuz ! Ya floral ve pullu Dolce&Gabbana elbisesine ne demeli ? Nasıl da cıvıl cıvıl klas bir şıklık içinde.



Benim dünya güzelim Charlotte 'cuğum elbette ki bir Gucci giymiş. Keşke daha iç açıcı bir renk olsaymış demeden edemiyorum. Hele ki o fırfırlarla demode havası rahatsız edici. Ama Allahtan katlar ve kesim çok kaliteli görünüyor. Çok beğendiğim bilezikleri Cartier.




Karşımızda Stephan Rolland elbisesiyle Cheryl Cole. Elbisenin üstü şahane ama alt tarafı kırmızı halı için son derece yanlış. Fon kırmızı olunca elbise tuhaf görünmekten kurtulamamış. Hele bir yerde Cole 'un kullanılmış bir tampon gibi göründüğü eleştirisini okumak resmen midemi bulandırdı. İğrenç ama çok da haksız bir eleştiri değil açıkçası.



Bérénice Bejo 'nun Prada elbisesine bayıldım. Renk ve kesim şahane. Hep aynı tarzları gördükten sonra nefes almak adına değişik bir tasarım. Ama ne yazık ki yanlış ellerde harcanmış gitmiş. Elbiseye fitting yapılmamış diye düşünüyorum. Çünkü yapılsa imkanı yok o dekoltenin sakil durumuna müdahale edilirdi. Yazık olmuş caaanım elbiseye :(



Diane Kruger bu sefer bir Vivienne Westwood seçmiş. Baştan aşağı pullu elbisenin işçiliği 10 numara. Diane Kruger vücuduna tam oturan elbise içinde adeta heykel gibi. Kesim incecik vücut hatlarına çok yakışmış. Görüntü olarak bana Oscar 'larda George Clooney 'in kız arkadaşının giydiği Marchesa elbisesini andırdı. Ama onun daha sade ve daha sofistike görüneni.

Ve biraz da mankenlere ve modellere bakalım. Çünkü elbiseleri meslekleri gereği artistik bir şekilde taşımalarıyla ortaya şahane görüntüler çıkarıyorlar.




Şimdi öncelikle bendenizi kıskançlıktan göbeğimin orta yerinden çatlatacak bir kareyle başlamak istiyorum. Karşınızda Bianca Balti ve sahip olmak için neleri verebilirim diye düşündürten kusursuz elmacık kemikli yanakları. O yanaklar yetmemiş bir de kusursuz dudaklar ve hafif çekik gözler. Tüüüü zilli !! Böyle kadınların hepsinin bir adaya tecrit edilmeleri gerekiyor. Kadın neslinin düşmanı bunlar :)

Elbisesi elbette bir Dolce&Gabbana. Son derece demode bir desen ve kesimi olsa da giyen Bianca olunca bu bile hoşuma gitti desem yalan olmaz :)



Natasha Poly 'den bir Gucci 2012 duruşu.



Barbara Palvin Valentino Couture elbiseyle bir içim su. Elbisenin toprak renklerindeki simli kumaşı çok klas görünüyor. Özellikle göz makyajı çok dikkat çekici.



Erin Wasson sezonda en beğendiğim elbiselerden birini giymiş. Antonio Berardi elbiseyle şahane görünüyor.



Ve son olarak çok fazla bilinmese de gördüğüm an gerek narin havası gerekse şıklığıyla çok hoşuma giden Çinli model Du Juan. Elbisesi ve clutchı Elie Saab. Renk müthiş yakışmış. Ama herşeyden öte taşıyışı ve kıyafetin ruhunu yansıtması adına müthiş bir güzellik.

Eveeeet şimdilik benden bu kadar. Bari günün son güneş ışıklarını değerlendireyim. Umarım okumaktan keyif almışsınızdır. Öpüyorum hepiniziiii :)


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top