23 Mayıs 2012 Çarşamba

0

Günün Kombini - Welcome to Mochaland


Günaydın:)
Mocha uzak diyarlardan bildiriyor;
Bir insan final haftası işe girer mi? Uzun süre hiç bir şey yapmayıp sonrasında her şeyi aynı anda yapması gerekir mi? Bir insanın hayatı ya hep ya hiç olur mu? Bu soruları çoğaltıp sabaha kadar devam edebilirim yazmaya ama anlayacağınız üzere zamanım yok:) Bu sorulara; evet, tabii ki, çok doğru, mütemadiyen gibi cevaplar veriyorsanız zaten benim diyarımdasınız demektir. Size Mochaland'de başarılar diliyorum:)
Eğer saçmaladığımı düşünüyorsanız ben uzak diyarlardayım efendim. Birazcık ara verebilirim bloga ya da hayatımı daha da heyecanlı hale getirmek için günde 5 post da yazabilirim. Şu anda biraz belirsiz durumum. O zamana kadar yorumlarınıza cevap veremezsem, bloglarınızı ziyarete gelemezsem ya da yazı yazamazsam affedersiniz bence:)
Dün yayınlanması gereken günün kombini yazısını bugün Mochaland insanlarına armağan ediyorum o zaman.
Bu arada Mochaland insanlarının gizli bir özelliğini sizinle paylaşmadan geçemeyeceğim. Bu insanlar her sezon belirli bir parçaya takarlar. Mesala 2sene önce elbiselere takmışlardır ve alışverişe gittiklerinde yeni elbise almadan dönmezler eve. Diğer sezon bir bakmışsınız şortlarla bozmuşlar kafayı, evdeki bütün pantolonları şort haline getirecek kadar ileri götürürler işi. Bu sıralarda akıllarında olan parça ise gömleklerdir çünkü bir önceki takıntıları pantalonlar olmuştur ve milyon tane pantalonun üzerine giyecek bir şey bulamamaktadırlar(tabii ki kendimden bahsediyorum sevgili okurlar şaşırmayın:))
Belki elbiselere dönüş yapma zamanım gelmiştir ama hala gömleklerde kalıyor aklım. O yüzden kararsızlık aşamalarında bir sürü saçma şey almayı ihmal etmiyorum. Bakın kendimi durduramadım. Siz en iyisi mi bu yazıyı önyargısız okuyun, beni kendi halime bırakın:)
Oradan buraya sürüklenmek için rahat ve eğlenceli iki kombini bir arada yaratmaya çalıştım. Bakalım beğenecek misiniz?
Mochaland'e yolunuz düşerse bana uğramayı unutmayın:)
Sevgiler
Twitter ♥ Facebook  Pinterest 

Unutmayın yorumlarınız beni mutlu ediyor:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top