29 Mayıs 2012 Salı

0

Kümes ambiyansı


Başbakan sezaryene neden karşı olduğunu açıklamış. Duyunca içim rahat etti. İnsanın aklına türlü türlü şey geliyor, ne bileyim, yani bir başbakanın bir doğum biçimine karşı olması ve bunu beyan etmesi pek de görülesi bir hadise değil. Meğer karşı olma nedenleri son derece anlaşılır ve hak verilesiymiş.

Çünkü sezaryen, milletimizin bekasını yakından ilgilendiren bir kesip biçme işiymiş. Kafa sayımızı dengede tutma ve hatta engelleme aracıymış. Hayın şey. Çünkü bu yöntemle bir kadın ancak iki çocuk doğurabiliyormuş. Büyük verimsizlik, ziyan ve hatta günah.


Kadınları kümesteki tavuklarla işlev ikizi yapmak bence de gayet makul bir çözüm. Kuluçkaya yatar gibi evlilik hayatı boyunca kadın hamileliği iş edinmeli. En az üç, mümkünse beş çocuk doğurmalı. Ömrü çocuk doğurup onlara bakmakla geçmeli. Cennet anaların ayaklarının altında nasıl olsa, o bakımdan öte tarafta yerleri hazır. Öyle şikayet edecek bir hal yok. Zamanla tavuklarla ruh ikizi olma faslı da hallolur, böylece çok tavuk tek horoz doğal dengesi de rayına oturmuş olur.

Yalnız bir sorun var, o da, bir kadının kaç çocuk doğuracağına, nasıl doğuracağına bırak aile büyüklerini, kadının eşi bile bi yere kadar karışabilmeliyken, elalemin karısının kaç çocuk doğuracağına, nasıl doğuracağına, hükümetin başı nasıl karışır?

Nasıl olabilir böyle bi şey?

Yani, "yaptım, olacak" demekle oluyor mu bu işler? "Emir verdim, yasa çıkacak" demekle oluyor mu? Aslımıza mı rücu ediyoruz, kanun devletine tam gaz giderken, ve bunu matah bir şey sanırken?

Hiç üşenmeyip olacakları bi sıralayacağım şimdi:

- 14-15 yaş kızlar için uygundur, evlensinler.

-  Hemen hamile kalıp üretime başlasınlar. Okul eğitim falan bunlar zaten vitrinlik işler. Eğitimli hanımlarımız bla bla..

-  Kadın üç-beş çocuk derken eve kapansın kalsın. Sokaklar meydanlar makamlar bıyık tahakkümüne terk edilsin, kadın evinin yolunu öğrensin yeter.

-  Kadın çalışmayacak, çoluk çocuk koca ev işi vs. derken zaten çalışamaz, oturacak evde doğuracak.

-  Erkek çalışacak ve verdiğimiz yüzde 3-4 zamlarla kazanacak, ailesine bakacak. Allah yardımcıları olur. Allah'ın izniyle biz de yardımcı oluruz, ne olacak.

-  Kafa sayımız artacak, ki zaten önemli olan kafa sayısının artması. Parmak hesabı önemli arkadaşlar. Nicelik önemli, yemişim niteliği. Seçkinciliğin monşerliğin alemi yok. Bize kalabalıklar lazım. Cahil ve örgütlü kalabalıklar.

Yok kürtaj cinayetmiş, yok sezaryen dış mihrakların hain bir planıymış vs. bunlar hikaye, kümes ortamı şahane. Kümesin sessiz çoğunluğu kadınlar, bir kümesin efendisi olduğu için kendini bi poh sayan erkekler, kuluçkadan toplanan çocuklar vs.. vs..

Nasıl, güzel değil mi?





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top