27 Mayıs 2012 Pazar

0

Mutlu Pazarlar - Büyüleyici dantel


Kaç yaşındaydım hatırlamıyorum, sanırım 6 filandım, annemin dantel salon takımı vardı, çok severdim. Sürekli elimde gezdirir, inceler, kafama geçirir, tüm oyunlarımda onları kullanırdım. Sonra bir gün aklıma süper bir fikir geldi!:) Barbie bebeğimin gelinliği hiç de güzel değildi. Dantel örtüler boş boş sehpa süsleyeceğine benim bebeklerimin gelinliği olabilirlerdi. Salonumuzda büyük bir masa vardı, orası benim oyun yerim olduğu için masanın altına girdim. Dantel örtüleri kesip biçip bebeğime gelinlik yaptım. Pek de güzel oldu:) Annemin tepkisini hatırlamıyorum ama sanırım çok kızmadı ya da benim fikrm çok süper olduğu için kızdıysa bile ben kendime hak verdim, neden kızdığını anlayamadım:)
İşte o zamanlardan beri dantel olan her şey beni büyülemiştir. El emeği olanlar ise şu anda dokunulmazlar listemin en başına oturmuş durumdalar. Artık onları kesmek biçmek yok:) Evimin en güzel köşeleri onlara ait olacak ilerde. Ama hazır, fabrika yapımı dantelleri bile çok seviyorum. O yüzden zaman zaman trend haline gelip ortadan kaybolsa da benim dolabımda danteller hep saygıyla karşılanır.
Gelelim konumuza:)
Dantel elbise ile aslında bir çok tarzı yakalamanız mümkün. Çok sevimli dursalar da postallar ve deri ceketle bambaşka bir havaya bürünebilirler.






Eteklerde dantel en çok denim ile kombinlenince anlam kazanıyor bence. Ama bol gömleklerle de ayrı bir güzelliği var:)





Detaylarda kullanılan dantel ise ayrı bir keyif. Üstelik diy fikri olmaya adaylar. Mesela jean şortunuzun ceplerine kendiniz elle de dikebilirsiniz. Ya da dantel bir yastığı çok kolay çantaya dönüştürebilirsiniz.





Benden bu kadar:)
Siz danteller hakkında ne düşünüyorsunuz? Büyüleyici değiller mi?:)
  1. Sevgiler ve mutlu pazarlar


 Twitter ♥ Facebook  Pinterest 

Unutmayın yorumlarınız beni mutlu ediyor:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top