17 Mayıs 2012 Perşembe

0

İyi görün, iyi hisset, iyilik yap...



Merhaba, salı günü yeni mağaza konsepti 'Pulse' u görmek üzere Body Shop'daydık. Bir çok ürününü severek kullandığım markanın yenilenmiş mağazası benden tam puan aldı. Öncelikle neden Body Shop'ı sevdiğimden bahsetsem iyi olacak sanırım. Biliyorsunuz ki kullandığımız bir çok kozmetik ürünü hayvanlar üzerinde test ediliyor, atıkları doğaya zarar veriyor ve üretim yapan insanlar pek de iyi koşullarda çalışmıyor. Bu yüzden ürünlerin doğallığının yanı sıra Body Shop'ın politikası da benim için çok önemli. Hayvanlar üzerinde teste karşılar ve adil ticaret uyguluyorlar. Ürünleri doğaya zarar verebilecek maddeler içermiyor doğal maddeler içermesi sayesinde de cildimize çok iyi davranıyorlar.





Bütün bu güzel yönleri bir tarafa önceden Body Shop mağazalarına girdiğimde bir eksiklik hissederdim. Sadece ürünleri gördüğümüz, denerken pek de rahat edemediğimiz bir şekli vardı mağazaların.



Yenilenen mağazalar ise kesinlikle bu eksikliği kapatmış, kendinizi rahat hissedeceğiniz duyularınıza hitap eden bir alan oluşturmuşlar. Ürünler o kadar güzel görünüyor ve kokuyor ki tek eksikliği tat alma duyumuzu kullanamamız. Dikkat bu ürünlerin tadına bakmayınız uyarısı var:) Neyse ki o gün bizim için güzel ikramlar vardı da tüm duyularımızı tatmin ettik:)

Ben parfüm konusunda çok sıkıntı yaşayan biriyim. Allerjim olduğu için genelde kullanamıyorum ama Body Shop'ın parfümleri sorun yaşamadıklarım arasında. Dreams'i kullanıyorum severek, Dreams'in yeni yaz kokusuna ise bayıldım. Kesinlikle liste başında benim için. En kısa zamanda body butterları ve Dreams için uğrayacağım mağazalarına.



Marka 36. yıllarına özel 'Beauty with heart' mottosu ile hareket ediyor. Marka elçileri ise aktivist model ve oyuncu Lily Cole. Markanın imajına çok uygun bir isim tercih etmişler.



Kısacası 'iyi görün, iyi hisset, iyilik yap...' olarak tanımladıkları yeni mağaza konsepti 'Pulse'u İstinyePark ve Bağdat Caddesi mağazalarında deneyimleyebilirsiniz. Yeniliklerini tüm mağazalarında görmek istediğimi ise belirtmeden geçemeyeceğim:)
Mocha facebook sayfasında daha çok fotoğraf bulmanız mümkün:)
Sevgiler

 Twitter ♥ Facebook  Pinterest 

Unutmayın yorumlarınız beni mutlu ediyor:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top