29 Mayıs 2012 Salı

0

MELİSSA ELİYEŞİL 'in GELİNLİĞİ



Artık Melissa Eliyeşil 'e kontes diye hitap etmemiz gerekir. Çünkü kocası bir kont ve Almanya 'nın en köklü ailelerinden birine mensup. Zaten ortada prensesler, kontesler, baronesler, şatolar varsa bu iş tam benlik :) Artık ismi resmi olarak Kontes Melissa von Faber Castell. Gerçi çok evvelden evlenmişlerdi ama ortada şaşa ve güzellik adına hiçbir karemiz yoktu. Ve işin en güzel tarafı bu düğünün uluslararası tüm kraliyet forumlarında yer alması. Gördüğüm kadarıyla da gelinimizin güzelliği ve gelinliği pek bir beğenilmiş.

Her önemli gelinimize yaptığımız gibi yine mercek altına alıyoruz. Gelinliği Roberto Cavalli imzalı. Roberto Cavalli 'nin eşi Eva Cavalli gelinlikle özel alakadar olmuş. Ve ortaya harcanan her dakikaya değen bir gelinlik çıkmış. Tek kelimeyle bayıldım ! Melissa Eliyeşil zaten güzel bir kadın ama ilk kez kendisini bu kadar zarif görüyorum. Hem zarif hem de asil bir havayla taşımış ki hayran kalmamak imkansız.



Duvağın güzelliğini kelimelerle ifade etmem çok zor. Dekolte kesimi, omuz detay ve eteğin hafif balık kesimi bir arada müthiş bir ahenk içinde. İşte en beğendiğim tarzda elinde kır çiçeklerinden ve güllerden yapılmış sade bir buket. Makyaj 10 numara, saçlar 100 inci küpeler ise 1000. Yani özellikle işte şunu beğenmedim yuppii diye bağırtacak birşey arıyorum ama ı-ıh bulmam imkansız. Dört dörtlük nefis bir gelin olmuş.

Zarif mimikleri ve kol hareketleri çok hoş. Türkiye 'de üst tabaka bir ailenin mensubu olsa bile yine de bu tarz bir ailenin havasına uymak uyuşmak kolay değil. Bravo bravo !! Ortada hiçbir fazlalık, abartı, sakil durucak bir detay yok. Ay daha ne diyim bilemiyorum :)


















Davetlilerden sadece Aylin Tahincioğlu ve Zeynep Çarmıklı 'yı görebiliyoruz. İkiside böylesi bir düğün için gayet uygun giyinmiş. Şapkalar olmazsa olmaz. Her iki şapkayı ve kıyafetlerini çok beğendim. Yani kusur bulamamak hakkaten çok sıkıcıymış. Herşeye iyi güzel demekten fenalık geldi içime :)



Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top