27 Mayıs 2013 Pazartesi

0

Mezuniyet gecesi için pratik bir saç modeli


Mezuniyet heyecanının doruğa çıktığı balo gecesinde iyi zaman geçirmeniz öncelikle kendinizi iyi hissetmenize bağlıdır. Böyle bir gece için en doğru saç seçimleri arasında; doğal haline en yakın biçimde hafifçe dalgalandırılmış ve gevşek biçimde toplanmış saçlar, örgüler, burgular sayılabilir.

İşte Wella Pro Series’den mezuniyet gecesi evde rahatlıkla uygulayabileceği doğal olduğu kadar mükemmel görüneceğiniz trendy bir saç modeli.









Saçlarınıza Wella Pro Series Hacim Saç Köpüğü uyguladıktan sonra büyük ve yuvarlak bir fırça kullanarak saçlarınızı içe doğru fönleyin.









Saçlarınız tamamen kuruduğunda kaşınızın ortasını hiza alarak ince bir tarakla bir tutam saçı ayırın. Bu saçı, alnınızın üzerinden geçecek şekilde diğer kulağınıza kadar ayırın. Ayırmış olduğunuz saçı 3’e bölerek örme işlemine başlayın. 









Örgüye her defasında farklı yönden saç ekleyerek devam edin. Kulak hizasına geldiğinizde, normal saç örgüsüyle bitirin. 









Aynı işlemi saçınızın diğer bölümünde de uygulayarak küçük bir örgü daha yapın. Yapmış olduğunuz iki örgüyü saçınızın alt kısmına bir toka yardımıyla tutturun. 









Gece boyu bozulmaması ve kalıcı olması için saçınızı Wella Pro Series Maximum Tutuş Saç Spreyi ile sabitlemeniz yeterli.


 Artık harika geçecek bir mezuniyet gecesine hazırsınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top