2 Mayıs 2013 Perşembe

0

Baharlık Clinique Chubby Stickler



Bu bahar hepimizi fena çarptı. Niye mi? Çünkü önce 'Ceeeee' yapıp kaçtı, yağmurla, montla, oflaya poflaya hayatımıza devam ettik. Sonra bir geldi, pir geldi, sanırsın yaz geldi;)

O nedenle pembeli, şekerli postlarımdaki cıvıltılarımı mazur gör sevgili okur;)

Bugünkü konuklarımız Clinique Chubby Stickler. Mega Melonla başladı Chubby Stick sevgim. Yazısını burada bulabilirsiniz.  Bugünün konuklarını ise şu postta görmüştünüz. Bugün de tanışma vakti geldi!


İlki Clinique'in meme kanseriyle savaşmayı destekleyen projesi kapsamında Ekim ayında piyasaya sürdüğü Plumped Up Pink. İnce yapılı, hafif renk veren, kokusuz bir stick ruj. Nemlendirmesi benim kuru dudaklarıma çoook iyi geldi! Pek seviyoruz bu aralar birbirimizi.


Bu da Plumped Up Pink'in swatchı. 3-4 kez sürdüm, bu koyuluğa ulaştı.




Bu da gene yukarıda bahsettiğim postta gördüğünüz 07 numaralı Super Strawberry. Mini boyu set içinde hediye edilmişti. Sanırım orijinalinin yarısından biraz daha az gramaj olarak. Onu da 3-4 kez sürdüm, renk aşağıda gördüğünüz gibi oldu. Bu da bu mevsimde kullandığım favori rujlarımdan.


Chubby Stickler bana her sezon iyi geliyor. Lip balm sürmeme gerek kalmaksızın uyguladığım tek ruj serisi. Kısa süre önce Clinique, Chubby Stick Intense adlı daha yoğun renk veren bir seri piyasaya çıkardı. En kısa zamanda Clinique Online'dan sipariş vereceğim, böylelikle yanına da deneme boyu hediyeler ekleyeceğim;)
Sevgiler;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top