5 Mayıs 2013 Pazar

0

ETKİNLİK : Nili Silver Takı Partisi


Herkese mutlu pazarlar! Gecikmiş bir etkinlik postuyla yayındayım;) Geçtiğimiz ay sevgili Nili Silver'ın tasarımcısı Elif Barut Ankara'da Nili Silver takı partileri düzenledi. Bu habere pek sevinen ben Elif'le iletişime geçtim ve elimde fotoğraf makinemle ilk organizasyonda yerimi aldım.

Takı partisi ilk kez deneyimlediğim çok keyifli bir konsept. Cafe Lins'in samimi atmosferinde atıştırmalıklar ve içecekler eşliğinde gümüşün en güzel şekilde işlendiği modellere daldık. Parmaklarımıza üçer beşer yüzükler taktık, kollarımızı bileziklerle süsledik. Bol bol sohbet ettik, sosyal medyada anında paylaşımlar yaptık;)

Elif çok tatlı, cıvıl cıvıl bir tasarımcı. Nili Silver macerasını samimiyetle anlattı, Moda'daki meşhur terasına davet etti. İstanbul'a gidince ilk yapacağım şeylerden biri Türk kahvesi eşliğinde Elifle sohbetin dibine vurup yine takıp takıştırmak olacak! ;) Bu kadar sözün ardından ben susayım, takılar konuşsun.

Mavilikler içinde güzellikler...


Capcanlı renkler, modern dizaynlar...


Renkleri de zevkleri de tartışmaya gerek kalmayacak her zevke göre yüzükler....


Veee son dönemdeki en iyi işbirliklerinden biri Styleboom for Nili <3


Styleboom for Nili'den Eledhwen


Styleboom for Nili'den Arwen


TEGV i.çin özel hazırlanan bileklik ve anahtarlıklar 


Birbirinden sevimli kitap ayraçları. En soldaki gemi ve yanındaki balık favorim:)


Ay yıldızlı kol düğmeleri kalp ben;)


Kıyafetimin rengine uygun Nili Çiçeği kolye


Morlu ve halkalı, yuvarlak yüzükler....


Kolyenin takımı Nili Çiçeği mor yüzük ve Hipnoz yüzük


Tektaş kalın yüzükler...


Gene Styleboom for Nili'den Luthien bilezikler...


Nili Takı Partisine katılan sevgili Zeynep'in elinde Günlerin Köpüğü Yüzük, kolunda Günlerin Köpüğü Bileklik... p.s. Nail artı da çok başarılı değil mi? Sordum, kendisi yapmış;)


Bu kadar güzelliğin arasında kendimi kaybettikten sonra eli boş ayrılacak değildim ya. Düşündüm, taşındım sonunda Styleboom for Nili koleksiyonundan Silmaril II- Nota ve Kuş bileklik eve geldi;) Seçimim gümüş versiyonunun mavi taşlısından yana oldu;) 




Sevgili Elif'e, partide tanıştığım Gamze, Zeynep, Günay'a çok teşekkür ederim. Nili Silver'ın birbirinden güzel takı dünyasında kaybolmak, hazır Anneler Günü , Mezuniyet gibi özel günler yaklaşıyorken seçimler yapmak için Nili Silver'a ışınlanmanızı salık veririm;) Şahsen ben de en kısa zamanda aytorun kolyeucunu koleksiyonuma ekleyeceğim;) Şimdiden iyi haftalar ve sevgiler hepinize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top