7 Mayıs 2013 Salı

0

Met Gala 2013 Kırmızı Halı Kıyafetleri

    Geçtiğimiz akşam New York Metropolian Sanat Müzesi'nde gerçekleştirilen Met Gala' ya adeta Hollywood ünlülerinin akını yaşandı. Dünyaca ünlü isimlerin şıklık yarışında bulunduğu gecede her zamanki gibi çok şık isimlerin yanı sıra, rüküşlükte bayrak sallayan isimler de vardı. Genel olarak siyahın başrolde olduğu gecede, uzun zamandır kırmızı halı törenlerinde göremediğimiz Blake Lively ve Gisele Bundchen' den Jessica Alba ve Anne Hathaway'e kadar birçok ünlü akın etti. Genel olarak kırmızı halıda kim hangi tasarımcıdan giyinmiş değerlendirdikten sonra gecenin şıklarına ve rüküşlerine  geçeceğim.



Alexa Chung, Erdem tasarımı siyah transparan detaylı bir elbise giyerken, Beyonce Givenchy motifli bir etek ve yılan derisi korse giymeyi tercih etti. Rooney Mara da, Beyonce gibi Givenchy seçen ünlülerden oldu.


Kerry Washington Vera Wang imzalı bir elbise giyerken, Minka Kelly Carolina Herrera tercih etti. Siena Miller ise Burberry'i seçen ünlülerden oldu.


Jennifer Lawrance elbette ki Christian Dior imzası taşıyan bir elbise giydi. Gwyneth Paltrow ise rengine hayran kaldığım bir Valentino elbisenin içinde her zamanki asaleti ile boy gösterdi. Carey Mulligan ise Balenciaga elbisesini Tiffany&Co takılarla tamamladı.


Uzun zamandır kırmızı halılarda göremediğimiz Blake Lively,  Gucci Premiere giymeyi seçti. Kızının doğumundan sonra ilk kez bir kırmızı halıda boy gösteren Gisele Bundchen, Antony Vaccerello siyah mini bir elbiseyle geceye katıldı. Gotik tarzıyla gece katılan Kristen Stewart ise Stella Mccartney tasarımla kendisine göre başarılı bir seçim yaptı.


Michelle Williams Saint Laurent asimetrik kesimli siyah bir elbise seçti. Victoria's Secret meleklerinden Rosie Huntington, Gucci marka siyah ve gold detaylı bir elbise giydi. Amanda Seyfried ise, Givenchy ipek bir elbise ile kırmızı halıda yürüdü.


Makyajını oldukça soluk bulduğum Jessica Biel Giambattista Valli tercih ederek siyah kabarık bir elbise ile boy gösterdi. Gecede en başarılı bulduğum isimlerden Jessica Alba ise, Tory Burch imzalı deri elbisesiyle göz kamaştırdı. Hailee Steinfeld ise, Donna Karan Atelier midi boy işlemeli bir elbiseyi tercih etti.


Marian Cottillard'ın pudra rengi asimetrik elbisesi Dior imzası taşıyordu. Chanel' in yeni yüzü Diana Kruger ise, uçlarını pembe boyadığı saçları ve siyah Chanel elbisesiyle kırmızı halıdaydı. Katie Holme ise, halter kesim Calvin Klein elbisesiyle boy gösterdi.


Jennifer Lopez oldukça abartılı leopar desenli Micheal Kors bir elbise seçti. Madonna ise her zamanki marjinal görünümünü desteklercesine kemerli  Gvenchy blazer ceketli bir kombin oluşturuldu. Kate Bosworth ise, Balmain pembe işlemeli mini bir elbise seçti.


Elle Fanning batik desenli Rodarte elbisesiyle oldukça sıradışı görünüyordu. Gecenin şık giyinen bir diğer kadını ise Zac Posen yağ yeşili elbisesiyle Uma Thurman oldu. Bir diğer şık isim de her zamanki elegan ve asil tarızından ödün vermeyen Micheal Kors elbisesiyle Miranda Kerr oldu. 


Kız kardeşi gibi Dakota Fanning de Rodarte giymeyi tercih etti. Olivia Wilde Calvin Klein cut-out elbisesiyle oldukça şık görünüyordu. Renee Zellweger de Prada kokteyl elbisesi ve Louboutinleri ile geceye katıldı.


Cameron Diaz' ın elektrik mavisi elbisesi Stella McCartney imzası taşıyordu. Hamileliğiyle gündemden düşmeyen Kim Kardashian ise, Givenchy floral desenli bir elbise giydi.


Taylor Swift J.Mendel imzalı siyah bir elbise ile geceye katılırken, Zoey Deschanel Tommy Hilfiger bir elbise giymeyi seçenlerden oldu. Gotik tarzından vazgeçmeyen Florence Welch ise Givenchy tercih eden ünlülerden oldu.


Podyumda gördüğümde bayıldığım ancak aynı etkiyi Katy Perry'de asla bulamadığım elbise Dolce& Gabbana imzası taşıyordu. Gwen Stefani' nin  kontrast cut-away elbisesi Maison Martin Margiela. Nichole Richie' nin  sıradışı saçlarıyla kombinlediği elbisesi Topshop.


Rita Ora Thakoon imzalı özel yapım elbisesini Nicholas Kirkwood topuklularla kombinlemeyi tercih etti. Linda Evangelista Marchesa gri tül bir elbise giyerken, Kristen Stewart Louis Vuitton giymeyi tercih etti.


Mary-Kate Olsen Chanel Couture koleksiyonuna ait bir vintage elbise giydi. Miley Cyrus ise Marc Jacobs 2013/14 Sonbahar/Kış koleksiyonuna ait bir elbise giymeyi tercih etti.


Karlie Kloss' un Louis Vuitton imzalı elbisesi 2013/14 Sonbahar/Kış koleksiyonuna ait. Julliane Moore ise Balenciaga siyah klasik bir elbiseyle kırmızı halıya adım attı. Kate Becksinsale' in kırmızı straplez elbisesi de Alberta Ferreti.


Kate Upton' ın yeşil uzun elbisesi, Diana Von Furstenberg imzası taşıyordu. Kylie Minogue siyah-beyaz Moschino tercih etmişti. Heidi Klum de, gümüş straplez Marchesa elbisesiyle kırmızı halıdaydı.


January Jones'un işlemeli siyah elbisesi ise 2009 ilkbahar/yaz sezonuna ait bir Chanel. Kardeşi gibi vintage bir elbise giymeyi tercih eden Ashley Olsen ise Dior Couture koleksiyonuna ait bir elbise seçti. Solange Knowles' in mavi işlemeli elbisesi ise Kenzo.


Claire Danes, Oscar De La Renta imzalı bir elbise giydi. Elizabeth Banks' in Brian Atwood sandaletlerle tamamladığı gol elbisesi ise Versace oldu. Emma Roberts da Diana Von Furstenberg imzası taşıyordu.


Nicki Minaj Tommy Hilfiger elbisesiyle bana göre gecenin rüküşlerinden biri oldu. Gecede maviyi tercih eden bir başka isim de Jaosn Wu tercihi ile Jessica Pare oldu.


Naomie Harris' in eteği fırfırlı elbisesi Donna Karan Atelier koleksiyonundan. Maggie Gyllenhaal' ın Bvlgari mücevherlerle tamamladığı elbisesi ise Calvin Klein. Karolina Kurkova' nın desenli elbisesi ise Mary Katrantzou imzası taşıyor.


Bee Shaffer  Dior Couture koleksiyonundan uzun straplez bir elbise giymeyi tercih etti. Jaime King' in ipek takımı ise Tophop. Makyajıyla gecenin en kötüleri listesine adını yazdıran Ginnifer Goodwin ise Tory Burch bir elbise tercih etmişti.


Michelle Dockery Burberry piton derisi bir kokteyl elbisesi giydi. Joely Richardson' ın rengine bayıldığım sarı elbisesi Roksanda Ilincic. Karen Elson Julien Macdonald gold bir elbise ile geceye katıldı.


Lily Cole gotik efektli makyajıyla tamamladığı Vivienne Westwood elbisesiyle geceye katıldı. Pixie Geldof' un  siyah eteği fırfırlı elbisesi Moschino imzalı. Alicia Keys payetli Jason Wu elbisesini Casadei sandaletlerle tamamladı.


Amber Heard' in kırmızı dantel elbisesi Emilio Pucci. Erdem Moralıoğlu ile geceye katıla Lena Dunham onun imzasını taşıyan bir elbise giydi. Anja Rubik' in kırmızı deri elbisesi, Antohny Vaccerello.


Ashley Green' in kabarık altın işlemeli elbisesi Marchesa 2013/14 Sonbahar/Kış koleksiyonuna ait. Bella Heatcote' un dantel elbisesi Chanel Couture koleksiyonuna ait. Carolyn Murphy' nin işlemeli siyah elbisesi ise Nina Ricci.


Geceye kızıyla katılan Donatella Versace elbette ki kendi tasarımı bir elbise ile geceye katıldı. Doutzen Kroes ise Theyskens' Theory deri bir elbise giymeyi tercih etti. Aubrey Plaza Marios Schwab mini elbiseyle katıldı.


Tasarımcı Zandra Rhodes kendi tasarımı bir elbise giymeyi tercih etti. Bana göre gecenin diğer bir şık ismi Emmy Rossum Donna Karan Atelier uzun beyaz bir elbise giydi. Tamara Mellon da gold işlemeli uzun siyah bir elbise giydi.


Stacy Keibler' in mini elbisesi ise Rachel Roy imzalı. Leslie Mann da J. Mendel boya efekti bir elbise giydi. Julianne Hough ise Topshop dantel midi bir elbise tercih etti.


Chanel İman' ın siyah beyaz çizgili elbisesi ise, J.Mendel. Emilia Clarke ise, Ralph Lauren kırmızı straplez bir elbise ile geceye katıldı. Nina Dobrev'in tercihi ise, Monique Lhuiller oldu.


Kaynak: vogue.com.tr, becauseiamfabalous.com

     Benim gecede favori isimlerim Olivia Wilde, Miranda Kerr, Emmy Rossum ve Uma Thurman oldu. Nicki Minaj ve Ginnifer Goodwin ise bana göre gecenin en kötü giyinenlerinden oldu. Peki sizin favorileriniz hangisi?


























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top