3 Mayıs 2013 Cuma

0

Out of Stock # 11


Geçen ay yapmadığım bir post bu ay 3 günlük gecikmeyle karşınızda.Çok fazla ürün bitiremedim. Bakalım neler bu ay aramızdan ayrılmış:

1. Diorshow Extase Rimel: Bu rimel yaptığım bir alışverişte verilen deneme boyuydu. Ama çok çabuk bitti. 2 ay önce yazdığım aynı boy ürün daha uzun süre dayanmıştı. Ben anlamadım bu işi ama neyse;)


2. Dior Addict Gipsy Red: Arkasından ağladığım ruj. Yok arkadaş, Türkiye'de yok, havaalanında yok, Hollanda'da yok. Üretimden kalkmış sanırım ama bu kadar mı baharlık güzel ve özel bir kırmızı olur! Bulamadığım için üzgünüm. Umarım yeniden piyasaya çıkarırlar.


3.Rexona Deodorant: Bir minişi daha bitirdim. Şu sıralar Nivea Black& White kullanıyorum.


4. Mac Dazzleglass Bare Necessity: Bu mini dazzleglass geçen senenin yılbaşı koleksiyonundan aldığım küçük kürecikten çıktı. Gramajı azdı. Çok sık kullandım, özellikle dumanlı göz makyajlarımın vazgeçilmez tamamlayıcısıydı. Çabucak bitti. MAC'te sürekli bulunabilecek bir ürün. O yüzden elimdeki benzer renkler biterse tekrar alabilirim. p.s. Swatch için aşağıya bakınız;)


5. L'occitane El Kremi: Şurada bahsettiğim deneme boyu hediye krem. Nemlendirmesi başarılı, kokusu bir harika. Ama ellerimde bıraktığı yapış yapış hissi sevmedim.


Sizler geçen ay neler bitirdiniz? Sevgiler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top