3 Mayıs 2013 Cuma

0

Pronovias 2013 Gelinlik Koleksiyonu

    Yazın gelmesiyle birlikte, düğün mevsimi de açılmaya başlandı. İtiraf etse de etmese de her kadın kendisini muhteşem beyaz bir gelinliğin içinde hayal eder. Hazır düğün mevsimi açılmışken gelin adaylarının aklındaki gelinliğin şekillenmesine yardımcı olacak, bekarların da iç geçirmelerini sağlayacak bir post hazırladım bugün:) Zira ben ufukta bir ışık bile olmamasına rağmen bu gelinlikleri gördükçe binlerce ah çektim sanırım:) Hatta aralarında bir model var ki, sırf onu giymek için bile evlenebilirim:) Gelinlik postlarıma ilk olarak akla gelen markalardan Pronovias ile başlamak istedim. Zira kendisi benim favorim. Evet biraz pahalı ancak o kadar güzel modeller var ki kayıtsız kalmak mümkün değil.


     Pronovias' ın 2013 koleksiyonu 6 ana temadan oluşuyor. İlk olarak Glamour koleksiyonunda çiçekler, fiyonklar ve orijinal detaylarla ister uzun kuyruklu ister kısa tül birçok model bulunuyor. Costura koleksiyonu ise kadın vücudunu gözler önüne seren Haute Couture koleksiyonu ışıltı ve payet aplikler ve  doğallığın zıtlığını yansıtıyor. Fashion koleksiyonu ise, düğünlerinde tiril tiril görünmek isteyen şehirli kadınlar için tasarlanmış. Dreams koleksiyonu ise hacimli bir gelinliğin hayalini kuran gelinler için tasarlanmış, esur ancak abartıdan uzak detaylara sahip. Manuel Mota, yaratıcılıkla dolu, canlı ve parlak aynı zamanda sofistike detaylara sahip gelinlik hayali kuranlar için tasarlanmış. Son olarak, Lübnanlı tasarımcı Elie Saab tarafından oluşturulan Elie By Elie Saab tasarımcının her daim koruduğu çizgisinin izlerini taşıyor. Bel hattını vurgulayan işlemeler, tül ve dantel göze çarpıyor. Bu kadar yazdım ancak gelinlikler kendilerini o kadar iyi anlatıyorlar ki, hiç bir şey demesem yeridir. Sizleri bu güzel gelinliklerle baş başa bırakmaktan başka yapacak bir şey yok:) 


























     Kaynak: pronovias.com.tr
     Gördüğünüz gibi bu gelinliklere bakıp da iç geçirmemek elde değil. Hepsi birbirinden güzel ama ben balık modelleri sevdiğim için favorimi belirledim bile. Gelin adayları da bu güzel gelinliklere bakarak akıllarında model şekillendirebilir ve bu gelinliklere sahip olamasalar bile benzerini diktirebilirler. Bekarlar da umarım en kısa zamanda bu güzelleri giyebilecek platformu bulabilirler:) Amiiiin:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top