7 Mayıs 2013 Salı

0

Taksim'i alıyoruz ama üç yanı denizlerle çevrili meydan veriyoruz!




Şu görmüş olduğunuz meydanın üç tarafı denizlerle çevrili oluup, insanda sanki bir minyatür memleket havası yaratmaktadır. Tam bir milyon vatandaşımızı alabilecek kapasitede düşünülüp inşa edilecek bu alaan, bütün bayram seyran, protesto ve gösteri ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacaktır! Yani şimdi artık aman da Taksim meydanım da meydanım nerelere gitmiş Kadıköy alanım diye ağlamazsınız işallah? Sizin için devletimiz hiçbir harcamadan kaçınmayıp denizleri dolduracak ve yasak getirdiği bütün meydanların toplamından fazla bir alanı sizlerin hizmetine sunacaktır!

Sevgili vatandaşlar dostlar Romalılar! Bu görmüş olduğunuz alan var yaa, işte bu alan şehrin trafiğinden, gürültüsünden, keşmekeşinden uzaktaaa, üzerinde tepineceğiniz zamanları daha proje aşamasında bilee heyecanla beklemektedir!

Alanımızın üç yanı denizlerle çevrilidir, bir yanı karaya bağlıdır. İznini alıp gösterisini yapmak isteyen, vatandaş tabir ettiğimiz insan yığınlarıı, belli buluşma noktalarından otobüslerle alınıp meydana getirilecek ve kara tarafındaki meydan girişinden içeriye alınacaktır. Protestoyu azıtırsanız alayınızı denize dökeriz demek istemiyorum ammaa, bunu da bir önlem olarak aklınızda tutunuz. Gidin edebinizle efendi efendi meydana dizilin, halay çekin konuşun sosyalleşin, sonra birbirinizi itip kakmadan sakince boşaltın.

Değerli gençler! Meydanda ola ki bir otoriteye karşı çıkış, bir hassasiyetlerimize aykırı gösteri, ne bileyim bir emre itaatsizlik ya da gereksiz protestolar falan yapmaya kalkarsanız, sizlere daha proje aşamasında hatırlatmak isterim kii, bu meydandan öyle ara sokaklara kaçayım yok efendim evlere dükkanlara sığınayım diye bir kaçış yoluu, bir kaytarma fırsatı yoktur. Buradan ya yüzerek çıkarsınız ya da kara tarafında tek tek sizi toplar gözümüzün altına alırız, bunu da bu vesileyle belirtmiş olayım. Akıllı olun.

Meydanımızda her kesimden zevk sahibi insana hitap edecek alış veriş imkanları elbette ki mevcut olacaktır. Yani proje aşasında sanki bunlar yokmuş gibi duruyor ama üzülmeyin diye söylüyorum, AVM'siz bir hayat düşünemediğimiz için biz buraya da şanımıza yaraşan bir AVM yapmasını biliriz! Aklımdan geçen, o sergi salonu diye ayrılan yerlerin AVM yapılması. Hem ne sergileyeceksin? Onun yerine AVM yapın derim, yaparlar. Bakalım, hayırlısı.

Bu güzel haberden sonra artık taksim maksim duymak istemiyorum, haberiniz olsun. Kimse de kusurumuza bakmasın, biz Taksim'i alacağız, yerine bu vatandaşa özel olarak imal edilmiş miting alanını vereceğiz. Bunu da böyle bilin. Yeni toplaşma alanınızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Alın hayrını görün, bizlere dua edin. Vatandaşının uslu uslu toplanıp stres atacağı meydanları bile düşünüp yapan bir iradeyiz, kıymetimizi bilin.

Rahat! Dağılabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top