25 Mayıs 2013 Cumartesi

0

ton balıklı kırmızı biber sarması

ton balıklı kapya biber sarması

Bugün biraz yoğunum mezemi ekleyip hemen gitmem lazım. Biz çok beğenmiştik değişiklik arayanlara önerebilirim. Lezzeti tam puan. Afiyetle..

1 kavanoz közlenmiş kırmızı biber
2 kutu ton balığı (tuzlu su içinde olanlardan)
limon suyu (ekşiliğini siz belirleyin)
bir tutam dereotu
karabiber
3-4 yemek kaşığı süzme yoğurt
3-4 yemek kaşığı mayonez
1 türk kahve fincanı kapari
çok az tuz

Ton balığının suyunu süzün çatalla çok iyi ezin. Dereotunu  doğrayın balığa ilave edin. Sos malzemelerini çırpın. Balıklara ilave edin çatalla eze eze karıştırın. Kapya biberlere paylaştırarak sarın. Servis tabağına alarak üzerine zeytinyağ gezdirin. İsteğe bağlı kıyılmış maydonoz serpin.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top