21 Mayıs 2013 Salı

0

2013 Gelin Ayakkabısı Modelleri


Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte gelin adaylarını da bir telaş sarmış durumda. AbiyeBudur ailesi olarak bu yaz evlenecekler için çok şık gelinlik modelleri tavsiye etmiştik. Bugün ise gelinlik ile giyeceğiniz ayakkabı seçimi konusunda yardımcı olalım istedik.


Çoğu gelin adayı hayatlarının en güzel günlerinden olan düğün törenlerinde en güzel gelinliğe sahip olmak ve düğünde alabildiğince ihtişamlı görünmek ister.Bu nedenle gelinlik seçiminin ardından, gelin ayakkabısı seçimi de oldukça önemlidir. Fotoğrafçıda geçireceğiniz zaman ve düğünün süresine bağlı olarak rahat ve şık bir gelin ayakkabısı seçmeniz sizin yararınıza olacaktır. Gerek dansınız sırasında, gerekse katedeceğiniz yolu göz önüne alarak seçeceğiniz gelin ayakkabısının gün boyu rahatsızlık vermeyen bir yapısı olması çok önemli.

Gelin ayakkabısı alırken birkaç önemli noktayı atlamamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Bunlardan biri öncelikle gelinliğinize olan uyum. Eğer gelinliğinizi seçtiyseniz, bu gelinliğin kumaşından özel yapım bir ayakkabı almanız mümkün.Bunun yerine hazır bir modelden faydalanmak istiyorsanız tavsiyemiz en yorgun gününüze denk getirerek bu ayakkabıyı seçin. Çünkü yorgun günlerde ayaklarınızdaki şişkinlik artacak ve tam da düğün günü yaşayacağınız durumda bir ayakabı seçmiş olacaksınız. Aldığınız gelin ayakkabısını 1-2 hafta öncesinden, aralıklarla ev içerisinde giyerseniz bir nebze olsun açılmasını da sağlayabilirsiniz.

Yine gelin ayakkabısı alırken, çok yüksek topuklu bir ayakkabı seçmeyin. Tam olarak ayakta geçireceğiniz saatleri iyi hesaplayıp, ona göre bir topuk boyu seçmeniz sizin yararınıza olacaktır.Aslında bizim gelin ayakkabısı diye nitelendirdiğimiz şey normal abiye ayakkabıların biraz daha süslenmiş hali. Dolayısı ile birçok marka içerisinde gelin ayakkabısı olarak kullanabileceğiniz ayakkabıyı bulabilirsiniz.

Şimdi birlikte 2013 gelin ayakkabısı modellerine bir bakalım.





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top