16 Mayıs 2013 Perşembe

0

Cannes Film Festivali 2013 Kırmızı Halı

    Cannes Film Festivali dün Great Gatsby galasıyla başladı. Hava yağmurlu olmasına rağmen kırmızı halı görkemini kaybetmedi. Özellikle Cara Delevigne ve ultraseksi Burberry elbisesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Nicole Kidman' dan Frida Pinto' ya kadar kırmızı halıdan geçen ünlüleri ve kıyafetlerini teker teker ele alacağım. Bu arada celebritylerin takı sponsoru da Chopard olmuş sanırım. Neredeyse hepsi onun mücevherlerini kullanmışlardı. Gecenin en şık, dikkat çekici ve seksi kadını şüphesiz Cara Delevigne oldu. Kendisi de bunun bilincinde olacak ki, pozlarından özgüven fışkırıyordu:)


Carey Mulligan, Dior Couture koleksiyonunda pudra pembesi V yaka oldukça sade bir elbise giymeyi tercih etmişti. Sade makyajını güçlendiren kırmızı ruju ve doğal saçlarıyla Tiffany& Co mücevherlerini kombinledi. 


Nicole Kidman da gecede Dior Couture koleksiyonundan bir elbise giymeyi seçen ünlülerden oldu. Çiçek işlemeli midi boyda elbisesiyle 1960'lı yılların retro etkisini taşıyan Kidman' ın pembe ayakkabılarına da bayıldım.


Bu aralar her yerde karşımıza çıkan ve gecenin en seksi kadını Cara Delevigne Burberry dantel, derin V yaka, vücudunu saran elbisesiyle kırmızı halıda adeta ben varım dedi. Kırmızı ruju ve dağınık saçları da onun seksi bakışları kazanmasına yardımcı oldu. 


Lana Del Rey siyah ve beyazın uyumunu yakalayarak kuyruklu dantel bir elbise giymişti. Özellikle saçı ve makyajıyla 20'li yılların etkisini hissettiren Rey, gecenin şık kadınlarından biri oldu.


Julianne Moore, gecede Dior Couture giymeyi tercih eden kadınlardan biriydi. Fakat malesef kendisinin tercihini pek şık bulmadım. Özellikle etek bölümü kabarık saten elbisesi oldukça basit duruyordu. 


İsla Fisher kırmızı halının ruhuna uygun olarak seçtiği Oscar De La Renta eteği fırfırlı elbisesi ve doğal saçlarıyla geceye katıldı. Elbisesini Bvlgari mücevherlerle tamamlamayı tercih etti.


Jennifer Meyer Saint Laurent imzalı sade elbisesiyle gece katılan isimlerden biri oldu. Elbisesine sade saçı ve makyajı da eşlik etti.


Kırmızı halıda kırmızı giymeyi tercih eden bir diğer isim de Georgia May Jagger'dı. Roberto Cavalli dern V yakalı elbiseyi ve göğüsteki işlemeleri ve dekolteleri sevemedim.


Freida Pinto, rengini çok sevdiğim ipek şifon, Gucci elbisesiyle geceye katıldı. Saçı ve makyajını oldukça basit bulduğum Pinto' nun kemeri de elbiseye alaturka bir hava katmış.


Kırmızı halıda genellikle sıradışı tarzıyla karşımıza çıkan Florence Welch bu defa Miu Miu 2014 Sonbahar/Kış koleksiyonundan puantiyeli bir elbise giymeyi tercih etmiş. Elbisesini sarı-siyah detaylı ayakkabılarla tamamlayan Welch, kendi tarzını yansıtıyor.


Fan Bingbing pudra pembesi, saten ve kuyruklu bir Louis Vuitton elbiseyle kırmızı halıda karşımıza çıktı. Elbisenin rengini kendisine pek yakıştıramadım ve makyajını da oldukça soluk buldum.


Bana göre Cara Delevigne'den sonra gecenin en seksi ve şık kadınlarından olan Cindy Crawford Roberto Cavalli giymeyi tercih eden isimlerden oldu. Balık formlu, derin göğüs dekolteli ve gold işlemeli beyaz elbisesi oldukça şıktı.


Zhaang Yqui ve Ulyaana Sergeenko yağ yeşili elbisesi kırmızı halının şık seçimlerinden biri oldu. Saçını ve makyajını da oldukça başarılı buldum.


Naomi Harris oldukça sade gümüş rengi straplez Calvin Klein bir elbise giyerek kırmızı halıda boy gösterdi. 


Solange Knowles ve rengini kendisine çok yakıştırdığım Stephane Rolland Couture koleksiyonuna ait elbisesinin özellikle etek uçlarındaki püskülleri çok sevdim.


Gecede Roberto Cavalli tercih eden bir diğer isim de transparan detaylara sahip kırık beyaz püsküllü elbisesiyle Paz Vega oldu.

Kaynak:vogue.uk, becauseiamfabalous

     Yağmura rağmen kırmızı halıda şıklık yarışına sahne olan Cannes Film Festivalinden görüntüler gelmeye devam edecek. Benim dün geceden favorilerim Cara Delevigne ve Cindy Crawford oldu. Peki sizce gecenin en şık kadını kim?
Beni Takip Edin
Pinterest İnstagram Twitter

 © by No Fashion No Passion

Yorum ve Sorularınızı Bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top